استان کهگیلویه و بویراحمد

به منظور برنامه ریزی و نظارت بر امور تغذیه دانشجویی انجام شد: 

برگزاری اولین جلسه کمیته استانی نظارت بر برنامه غذایی دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد

اولین جلسه کمیته استانی نظارت بر برنامه غذایی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان کهگیلویه و بویر احمد در تاریخ: ۱۴٠۱/۱/۲۸ راس ساعت: ۹:۳٠ با حضور دکتر حسینی نیک، مدیر امور پردیس های استانی و اعضای این کمیته در دفتر مدیریت امور پردیس ها برگزار شد. 
در این جلسه که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد، دکتر حسینی نیک، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضّار از درگاه حضرت احدیت و تبریک‌ میلاد با فضیلت کریم اهل بیت، حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام به اهم مسائل و دغدغه های شورای صنفی دانشگاه اشاره نمود و گفت: انتظار این است که دانشجویان و بخصوص شورای صنفی، باید سطح خواسته‌های صنفی خود را ارتقا بخشند و تنها در حوزه مسائل پیش پا افتاده خورد و خوراک مختص ندانند بلکه در کنار این خواسته ها باید مباحث کلان علمی، آموزشی، فرهنگی و هنری دغدغه اصلی دانشجویان باشد.

دکتر حسینی نیک گفت: 
اینکه دانشجو بخش قابل توجهی از تلاش های صنفی خود را فقط مصروف امور حوزه رفاهی و خورد و خوراک و نیازهای اولیه نماید، یک ضعف است و باید مسائل خیلی مهم تری که به نیازهای ثانویه دانشجو مربوط می گردد، مورد توجه شورای صنفی دانشجویان واقع گردد.
 مدیر امور پردیس های استانی گفت: گرچه مسئولان تلاش دارند تا مشکلات رفاهی دانشجویان با توجه به شرایط دانشگاه برطرف شود، اما سطح انتظار از دانشجویان نباید فقط در حد همین نیاز های معمولی باشد و باید تلاش شود تا دانشجو، دغدغه های خود را مصروف امور کلان دانش و مباحث علمی و هنری نماید. 
 در ادامه این جلسه نمایندگان شورای صنفی دانشجویی اهم مسائل مربوط به حوزه رفاهی دانشجویی را بیان نمودند و خواسته‌های صنفی خود را در زمینه ارتقای سطح علمی دانشگاه، رفع نیازهای اولیه، پیگیری نیازهای ثانویه، برنامه ریزی جهت: بزرگداشت هفته مقام معلم، کلاسهای فوق برنامه، پیگیری جام فوتسال رمضان و... بیان داشتند. 
 در ادامه، هریک از اعضا در مورد اهم مشکلات رفاهی و بخصوص برنامه غذایی دانشجویان به تبادل نظر پرداخته و ضمن هماهنگی با شورای صنفی دانشجویی، برنامه غذایی دانشجویی را جهت اجرا در نیمسال تحصیلی جاری تنظیم و اعلام نمودند؛ علاوه بر آن راه‌اندازی سامانه تغذیه و نظارت بر طبخ و توزیع غذا و بهداشت آشپزخانه و عوامل آن، از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد توجه واقع شد.